Pridať recept

Bravčová roláda so syrovou plnkou

ingrediencie

600 g
bravčová sviečkovica
100 g
syr Feta
100 g
syr Niva
100 g
strúhaný tvrdý syr
trochu
olej
1 štipka
soľ
1 štipka
mleté čierne korenie
1 PL
čerstvé bylinky
trochu
mäsový vývar

postup

1.
Bravčovú sviečkovicu umyjeme, osušíme a naklepeme na tenký plát. Dochutíme ho soľou, korením a navrstvíme naň všetky druhy syra a nasekané čerstvé bylinky.
 
2.
Mäso opatrne zvinieme, zviažeme niťou alebo uzavrieme grilovacími ihlami. Opečieme ho v panvici na rozpálenom oleji z oboch strán, preložíme ho spolu s výpekom do zapekacej misy, prelejeme vývarom a dáme dopiecť do rúry vyhriatej na 180°C. Mäso pečieme približne 35 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Video: Kuracia roláda podľa šéfkuchára
Dobruchut.sk a šéfkuchár Roman Pekný pre vás pripravili sériu videonávodov. V tomto dieli si ukážeme ako sa...
VIDEO: Vždy krásna roláda, vďaka jednoduchým radám
S týmito tipmi sa vám zakaždým podarí zrolovať cesto bez prasklín a pripraviť nadýchanú roládu.
Medová roláda
Nadýchaná s obľúbenou príchuťou: Marlenková roláda - krok za krokom
Ľahučká, nadýchaná a krásne aromatická roláda nielen na sviatočný stôl. Pozrite si vo videu krok za krokom,...
Safari roláda
Táto krásna roláda zachutí nielen deťom. Ako na strakatý vzor vám radi ukážeme
Dvojfarebná piškótová roláda s krásnym žirafím motívom, plnená parížskym krémom a ovocím. Tento krásny...
Jahodová roláda s parížskou šľahačkou
Parížska roláda: Luxusný dezert za pár eur
Parížska šľahačka je vždy prísľubom delikátneho zákusku. Vyskúšajte túto jednoduchú roládu s čerstvým...
Piškótová roláda
Vždy krásna roláda bez prasklín. Poznáte triky, ako ju pripraviť?
Aby bola piškótová roláda dostatočne elastická a zároveň krásne nadýchaná a jemná, musíte dodržať zopár...