Pridať recept

FOTORECEPT: Šampiňónovo-špenátová špaldová pizza

Fotorecept: Šampiňónovo-špenátová špaldová pizza
Zdroj: ivet_hrabovska

ingrediencie

Cesto

400 g
špaldová hladká múka
1 balíček
sušené droždie
2 dl
mlieko

Obloha

250 g
šampiňóny
100 g
špenát
kečup
2 ks
rajčiny
1 ks
chilli paprička
2 hrste
kukurica
2 hrste
hrach
1 balíček
mozzarella
olej
pizza korenie

postup

Fotorecept: Šampiňónovo-špenátová špaldová pizza
Fotorecept: Šampiňónovo-špenátová špaldová pizza
Zdroj: ivet_hrabovska
 
1.
Najprv si urobíme cesto, a to tak, že do misky dáme múku, 1PL pizza korenie, 1KL soli a všetko zalejeme 2dl teplého mlieka. Keď bude cesto tuhé, prilejeme 0,5dl oleja, ešte raz premiešame a zakryjeme. Necháme aspoň 30-45min. podkysnúť.
Fotorecept: Šampiňónovo-špenátová špaldová pizza
Fotorecept: Šampiňónovo-špenátová špaldová pizza
Zdroj: ivet_hrabovska
 
Fotorecept: Šampiňónovo-špenátová špaldová pizza
Fotorecept: Šampiňónovo-špenátová špaldová pizza
Zdroj: ivet_hrabovska
2.
Potom cesto rozvaľkáme, premiestnime na olejom vytrený plech vrch potrieme kečupom alebo paradajkovým pretlakom. Potom pridáme nakrájané paradajky, šampiňóny, špenát, kukuricu a krach. Posypeme pizza korením a dáme piecť na 200stpňov 10 minút.
Fotorecept: Šampiňónovo-špenátová špaldová pizza
Fotorecept: Šampiňónovo-špenátová špaldová pizza
Zdroj: ivet_hrabovska
Fotorecept: Šampiňónovo-špenátová špaldová pizza
Fotorecept: Šampiňónovo-špenátová špaldová pizza
Zdroj: ivet_hrabovska
Fotorecept: Šampiňónovo-špenátová špaldová pizza
Fotorecept: Šampiňónovo-špenátová špaldová pizza
Zdroj: ivet_hrabovska
3.
Po 10 minútach vyberieme pizzu z rúry, poukladáme plátky mozzarelly a dopečieme ešte 15 minút.
Fotorecept: Šampiňónovo-špenátová špaldová pizza
Fotorecept: Šampiňónovo-špenátová špaldová pizza
Zdroj: ivet_hrabovska
4.
Dobrú chuť!
Fotorecept: Šampiňónovo-špenátová špaldová pizza
Fotorecept: Šampiňónovo-špenátová špaldová pizza
Zdroj: ivet_hrabovska
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Mrs.Tischler
31.7.2017 08:23 | |
+0 -0
Dobry den, ako ste dosiahli take pekne cesto? Vzdy ked robim cesto zo zpadlovej muky tak sa mi rozpadne...susede taktiez... Treba ho dlhsie piect alebo na mensej teplote? Nejaky trik/tip? Dakujem...
Podobné články
Baklazan
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.