Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Kakaovo-perníková ryža s jablkom

hanus_prg
hanus_prg
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

100 g
natural ryža
300 ml
voda
2 ks
jablko
1 KL
kakao
1/2 KL
perníkové korenie
vlašské orechy na ozdobu

postup

1.
Ryžu premyjeme a dáme variť do vody. Keď voda začne vrieť, teplotu znížime, ryžu prikryjeme a varíme, pokým sa všetka voda neodparí.
3.
Nastrúhané jablká zmiešame s kakaom a perníkovým korením.
4.
Kakaovo-jablkovú zmes primiešame k uvarenej ryži a podľa chuti ešte môžeme dosladiť medom. Pred podávaním ozdobíme vlašskými orechami. Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...
Domáce sushi
Japonská klasika - Sushi!
Japonská klasika - Sushi!
Sushi je jedlo, ktoré ponúka množstvo variácií, farebných kombinácii a je založené na tom, že chute surovín sa...
pitny rezim
Cesta podzemnej vody
Cesta podzemnej vody
Voda je pre náš život veľmi dôležitá. Pre život na zemi predstavuje základ. Bez nej by sme prežili sotva pár dní...