Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Kakaovo-perníková ryža s jablkom

hanus_prg
hanus_prg
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

100 g
natural ryža
300 ml
voda
2 ks
jablko
1 KL
kakao
1/2 KL
perníkové korenie
vlašské orechy na ozdobu

postup

1.
Ryžu premyjeme a dáme variť do vody. Keď voda začne vrieť, teplotu znížime, ryžu prikryjeme a varíme, pokým sa všetka voda neodparí.
3.
Nastrúhané jablká zmiešame s kakaom a perníkovým korením.
4.
Kakaovo-jablkovú zmes primiešame k uvarenej ryži a podľa chuti ešte môžeme dosladiť medom. Pred podávaním ozdobíme vlašskými orechami. Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
melon krajanie
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Máte radi sladký vodový melón? Poradíme vám ako ho nakrájať na kocky bez zbytočnej špiny a odpadu.
Grilované steaky
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Relax v slnkom zaliatej prírode, príjemné chvíle s rodinou či zábava s priateľmi a k tomu fantastická šťavnatá, voňavá,...
Foodtruck
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
O tom, že zdravá strava môže byť zároveň aj chutná, sa presvedčili návštevníci obľúbeného júnového maratónu chutí –...