Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Kakaovo-perníková ryža s jablkom

hanus_prg
hanus_prg
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

100 g
natural ryža
300 ml
voda
2 ks
jablko
1 KL
kakao
1/2 KL
perníkové korenie
vlašské orechy na ozdobu

postup

1.
Ryžu premyjeme a dáme variť do vody. Keď voda začne vrieť, teplotu znížime, ryžu prikryjeme a varíme, pokým sa všetka voda neodparí.
3.
Nastrúhané jablká zmiešame s kakaom a perníkovým korením.
4.
Kakaovo-jablkovú zmes primiešame k uvarenej ryži a podľa chuti ešte môžeme dosladiť medom. Pred podávaním ozdobíme vlašskými orechami. Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Smoothie Energia
Ako si umixovať dobré smoothie? Ako vybrať smoothie mixér?
Ako si umixovať dobré smoothie? Ako vybrať smoothie mixér?
Smoothie - ovocné pyré, ktoré chutí každému.. Smoothie sa stalo trendom, Je to fajn, zdravé a z umixovaného pyré sa dá...
Fotorecept: Marhuľové čatní
Čatní - farebná India v pohári
Čatní - farebná India v pohári
Čatní (chutney) je hustá omáčka. Je charakteristická pre indickú kuchyňu. Pripravuje takmer z čohokoľvek :) Pripravuje...
granita
Video: 3 recepty na najlepší letný dezert - Talianska granita
Video: 3 recepty na najlepší letný dezert - Talianska granita
Granita je taliansky mrazený dezert z ovocia. Jeho príprava je jednoduchá, pripraviť ju môžte z jahôd, malín, citrónov,...