Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Perníková pšenovo-exotická kaša

hanus_prg
hanus_prg
1
porcia
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

50 g
jáhly
150 ml
voda
1 ks
banán
1 ks
kiwi
1 ks
kaki
1 KL
perníkové korenie

postup

1.
Surové pšeno premyjeme vriacou vodou a uvaríme domäkka.
3.
Uvarené pšeno zmišame s rozmixovaným banánom a perníkovým korením.
4.
Nakoniec ku zmesi pridáme na kocky nakrájané kiwi a kaki (hurmikaki). Pred podávaním ozdobíme orechami alebo semienkami. Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...
vajce
Poznáte označenie vajíčok?
Poznáte označenie vajíčok?
Podľa akosti sa vajíčka rozdeľujú do dvoch tried, pre maloobchodný predaj sú určené iba čerstvé vajcia s označením A,...