Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Perníková pšenovo-exotická kaša

hanus_prg
hanus_prg
1
porcia
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

50 g
jáhly
150 ml
voda
1 ks
banán
1 ks
kiwi
1 ks
kaki
1 KL
perníkové korenie

postup

1.
Surové pšeno premyjeme vriacou vodou a uvaríme domäkka.
3.
Uvarené pšeno zmišame s rozmixovaným banánom a perníkovým korením.
4.
Nakoniec ku zmesi pridáme na kocky nakrájané kiwi a kaki (hurmikaki). Pred podávaním ozdobíme orechami alebo semienkami. Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grilovaný hermelín
Hurá, môže sa grilovať!
Hurá, môže sa grilovať!
Aj napriek užitočným technickým pomocníkom, ktoré tvoria vybavenie našej kuchyne, nás nič nezastaví a s prvými letnými...
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...