Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Perníková pšenovo-exotická kaša

hanus_prg
hanus_prg
1
porcia
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

50 g
jáhly
150 ml
voda
1 ks
banán
1 ks
kiwi
1 ks
kaki
1 KL
perníkové korenie

postup

1.
Surové pšeno premyjeme vriacou vodou a uvaríme domäkka.
3.
Uvarené pšeno zmišame s rozmixovaným banánom a perníkovým korením.
4.
Nakoniec ku zmesi pridáme na kocky nakrájané kiwi a kaki (hurmikaki). Pred podávaním ozdobíme orechami alebo semienkami. Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
melon krajanie
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Máte radi sladký vodový melón? Poradíme vám ako ho nakrájať na kocky bez zbytočnej špiny a odpadu.
Grilované steaky
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Relax v slnkom zaliatej prírode, príjemné chvíle s rodinou či zábava s priateľmi a k tomu fantastická šťavnatá, voňavá,...
Foodtruck
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
O tom, že zdravá strava môže byť zároveň aj chutná, sa presvedčili návštevníci obľúbeného júnového maratónu chutí –...