Nátierka z rybacieho filé
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
rybie filé
1
ks
majolenka
1
ks
cibuľa
1
ks
mrkva
trochu
soľ
trochu
mleté čierne korenie
trochu
citrónová šťava
postup
1.
Rybacie filé povaríme asi 10 min. Keď je mäkké, vyberieme ho a necháme vychladnúť. Potom mäso rozmrvíme vidličkou, zmiešame s majolkou, nadrobno pokrájanou cibuľou, postrúhanou surovou mrkvou. Dochutíme soľou, korením a citrónovou šťavou.
2.
Krajčeky bieleho sendviča tenko potrieme maslom a navrstvíme na ne nátierku. Chlebíky môžeme ozdobiť petržlenovou vňaťou alebo pažítkou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.