Pridať recept

FOTORECEPT: Bravčové líčka s omáčkou

Fotorecept: Bravčové líčka s omáčkou
Zdroj: domi4199

ingrediencie

500 g
bravčové líčka
150 g
mrkva
1 ks
cibuľa
4 strúčiky
cesnaku
150 g
šampińóny
150 ml
hovädzí vývar
150 ml
víno
soľ
korenie
masť
maslo
smotana

postup

1.

Bravčové líčka okoreníme a osolíme. Opečieme sprudka na masti. Vyberieme.

Fotorecept: Bravčové líčka s omáčkou
Fotorecept: Bravčové líčka s omáčkou
Zdroj: domi4199
 
2.

Do výpeku dáme nastrúhanú mrkvu, cibuľu, cesnak a tymián. Osmažíme.

Fotorecept: Bravčové líčka s omáčkou
Fotorecept: Bravčové líčka s omáčkou
Zdroj: domi4199
3.

Potom pridáme šampiňóny, víno a vývar.

Fotorecept: Bravčové líčka s omáčkou
Fotorecept: Bravčové líčka s omáčkou
Zdroj: domi4199
4.

Zmes dáme do pekáča a na vrch líčka. Pečieme asi 1-1,5 hodiny.

Fotorecept: Bravčové líčka s omáčkou
Fotorecept: Bravčové líčka s omáčkou
Zdroj: domi4199
5.

Po upečení vyberieme mäso a omáčku dáme do hrnca kde ju zahustíme maslom a smotanou.

Fotorecept: Bravčové líčka s omáčkou
Fotorecept: Bravčové líčka s omáčkou
Zdroj: domi4199
Fotorecept: Bravčové líčka s omáčkou
Fotorecept: Bravčové líčka s omáčkou
Zdroj: domi4199
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
krizankaA
28.3.2015 08:25 | |
+26 -6
Ak dovolite,co je to za priloha k tomu masu?Dakujem,vyzera dobre.
Podobné články
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...
Kedysi rodinný poklad, dnes už ho takmer nikto nerobí! Poctivé solené mäso podľa starodávnej receptúry,
Tento recept dnes už takmer nikto nepozná! Poctivé SOLENÉ MÄSO podľa rodinnej receptúry, delikatesa (nielen) na vianočný stôl
Toto musíte vyskúšať! Geniálne solené mäso bude hviezdou vianočného stola, stačia vám iba tri suroviny.
Viete, prečo musíte dať jaternice do horúcej vody? Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, nikdy neprasknú
Viete, prečo musíte dať jaternice pred pečením do horúcej vody? Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, nikdy neprasknú a sú krásne chrumkavé
Jaternice vždy krásne chrumkavé a bez prasklín? Stačí dodržiavať tieto zásady a pripravíte takéto krásne...
Sviečková na smotane
Nedeľné špeciality z hovädzieho mäsa: Vďaka tajnej prísade je mäso mäkké a zamatovo jemné, skutočne funguje a to na všetky druhy + recepty
Hovädzie mäso síce nepatrí k najlacnejším druhom mäsa, ale u našincov je veľmi obľúbené. Pripravujeme...