Pridať recept

Nátierka z baklažánov

ingrediencie

2 ks
baklažán
podľa chuti
soľ
trochu
olej
2 ks
paradajka
1 strúčik
cesnaku
podľa chuti
mleté lieskové oriešky
trochu
ocot
1 štipka
cukor

postup

1.

Umyté baklažány upečieme v stredne vyhriatej rúre domäkka. Potom ich ošúpeme, ochutíme soľou a olejom, aby sme odstránili ich horkastú chuť a nadrobno pokrájame.

 
2.

K zmesi pridáme prelisované paradajky, rozotretý cesnak a pomleté lieskovce. Podľa chuti prisladíme, okyslíme a osolíme. Natierame na krajčeky chleba alebo hrianky.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
VIDEO: Tento recept dnes už takmer nikto nerobí a pritom je to najväčšia pochúťka. Fantastické SLONIE ŽRÁDLO
VIDEO: Tento recept dnes už takmer nikto nerobí a pritom je to najväčšia pochúťka. Fantastické SLONIE ŽRÁDLO
Fantastický šalát, ktorý poznáte pod názvom Slonie žrádlo, sa v našej rodine pripravoval veľmi často...
Účinné domáce medicíny, ktoré zatočia s prechladnutím, chrípkou a posilnia imunitu
Účinné domáce medicíny, ktoré zatočia s prechladnutím, chrípkou a posilnia imunitu
Prírodní bojovníci proti prechladnutiu, chrípke i na posilnenie imunity. Správnou kombináciou týchto dostupných...
VEĽKONOČNÁ SÚŤAŽ: Pošlite nám vaše krásne veľkonočné recepty a my vás odmeníme!
VEĽKONOČNÁ SÚŤAŽ o ceny v hodnote 300 Eur: Pošlite nám vaše krásne recepty a my vás odmeníme
Veľkonočné sviatky sú už za rohom a preto sme si pre vás pripravili aj krásne ceny, ktoré môžete získať...
Baklažán
Viete, prečo musíte dať baklažán do mlieka? Treba ho soliť? Toto tajomstvo by ste mali poznať!
Kúpili ste baklažán? Je potrebné ho soliť alebo nie? Pozrite sa, ktorá surovina mu neprospieva a prečo ho...