Nátierka z paradajok - na hrianky
nízka
náročnosť
ingrediencie
50
g
maslo
1
ks
cibuľa
5
ks
paradajka
100
g
nastrúhaný tvrdý syr
2
ks
vajce
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
trochu
nasekaná petržlenová vňať
postup
1.
Na masle speníme nadrobno pokrájanú cibuľu. Paradajky ponoríme do horúcej vody, ošúpeme a roztlačíme vidličkou. Spolu s postrúhaným syrom ich pridáme k cibuli. Miešame na slabom ohni alebo vo vodnom kúpeli, kým sa syr neroztopí. Pridáme soľ, korenie, vajcia rozšľaháme a miešame, kým nestuhnú.
2.
Nakoniec nátierku dochutíme pokrájanou petržlenovou vňaťou. Natierame na horúce hrianky.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.