Paradajková nátierka so žĺtkami a syrom
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
ks
paradajka
2
ks
tavený syr
podľa chuti
maslo
2
ks
natvrdo uvarené vajce
trochu
nasekaná petržlenová vňať
trochu
zelerová vňať
podľa chuti
soľ
postup
Paradajky sparíme, ošúpeme, odstránime zrniečka a dužinu pokrájame nadrobno. Syr vymiešame s maslom a žĺtkami. Opatrne primiešame paradajky - dávame pozor, aby sa zmes nezrazila. Pridáme väčšie množstvo pokrájanej petržlenovej a zelerovej vňate, podľa chuti osolíme. Podávame s chlebom.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.