Pridať recept

Pikantná nátierka z bryndze

ingrediencie

60 g
maslo
1 ks
sardely
200 g
bryndza
podľa chuti
plnotučná horčica
1 ks
sladkokyslá uhorka
trochu
kapary
1 ks
cibuľa
podľa chuti
soľ
trochu
drvená rasca

postup

Zmäknuté maslo vymiešame so sardelou, postupne pridávame bryndzu a horčicu až sa masa spojí. Uhorku a kapary pokrájame nadrobno, cibuľu nastrúhame a vmiešame do bryndze. Podľa chuti osolíme, primiešame rascu a natierame na tenké, nasucho opečené krajčeky chleba.

 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Demikát
Čo tak dať si demikát? Jedinečná a rýchla slovenská polievka
Demikát je typicky slovenskou odpoveďou na bohaté a krémové zemiakovo-syrové polievky.
Bryndzové halušky
Bryndzové halušky: Extra chutné s májovou bryndzou
Každý má svoj recept na tie zaručene pravé bryndzové halušky. Všetky sú však zaručene najchutnejšie...
Bryndzov polievka
Tip na nedeľný obed: Obaľovaná sviečkovica
Bryndzová polievkaSuroviny:    bryndza    soľ    zemiaky    hladká múka    vajceDáme si variť...
Vajicko bryndza natierka s ligurcekom
Skvelá raňajková nátierka z bryndze a vajíčka od Henriety
Tentokrát pre vás Henrieta pripravila výbornú zdravú nátierku z bryndze a vajíčka.
Špenát je super! Zelená nátierka pre vaše zdravie
Špenát vykupujem na trhoch vo veľkom. Čerstvé listy chrúmem k polievkam, k obedu len tak. Tuhá a krásna...
10 fantastických a rýchlych receptov na jarné nátierky. Svieže, skvelé a jednoduché
10 fantastických a rýchlych receptov na jarné nátierky. Svieže, skvelé a jednoduché
Nátierky sú vždy ideálnym riešením raňajok či studenej večere. Tieto rýchle jarné recepty vás určite potešia.