FOTORECEPT: Pečený hovädzí guláš
4
porcie
210
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
kg
hovädzí močink
soľ
korenie
2
ks
šalotka
150
ml
červené víno
1
ks
pečený pretlak alebo klasický
500
ml
hovädzí vývar
3
ks
bobkový list
3
ks
badián
postup
2.
Opražíme na panvici do hneda a dáme do zapekacej misy.
3.
Do výpeku dáme nakrájané šalotky alebo jednu cibuľu.
6.
Na vrch nalejeme pretlak (pečený pretlak vznikne klasicky, ale z pečených paradajok).
7.
Podlejeme vývarom a na vrch dáme badián a bobkový list.
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.