Pstruh na mandliach
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
kg
pstruh
podľa chuti
soľ
trochu
hladká múka
140
g
maslo
1
dl
sladká smotana
70
g
mandľové lupienky
postup
1.
Vypitvané a umyté pstruhy osolíme, poprášime múkou, vložíme do panvice s roztopeným maslom a opekáme z každej strany asi 5 min. Opečené pstruhy preložíme na zohriatu misu.
2.
Do masla v panvici pridáme smotanu a mandle, ktoré sme predtým ošúpali, pokrájali na tenké rezance a opražili. Všetko spolu trocha povaríme a teplou omáčkou polejeme pstruhy. Podávame s opečenými zemiakmi.
Podobné recepty
Sviatočná veľkonočná HUSPENINA: Toto je najväčšia prírodná zásobáreň kolagénu a perfektná pochúťka! Viete, ako ju pripraviť?
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.