Pridať recept

Mäso s paradajkovou omáčkou

ingrediencie

bravčové stehno
paradajkový pretlak
hladká múka
knedľa
soľ
cukor

postup

1.
Spravíme si zápražku, dáme do nej paradajkový pretlak a zalejeme trochou vody.
 
2.
Mäso nakrájame na drobno a vložíme do paradajkovej omáčky a necháme dusiť.
3.
Dochutíme cukrom a soľou podľa chuti.
4.
Podávame s knedlíkom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Tradičné zemiakové pochúťky ako od babičky
Tradičné zemiakové pochúťky tak, ako ich pripravovali naše staré mamy
Na zemiaky nedáme dopustiť! Sú totiž podstatou slovenskej kuchyne a základom mnohých tradičných pokrmov, bez...
4 zdravé prílohy s minimom kalórií
4 zdravé a diétne prílohy: Spestria večere či obedy počas pracovného týždňa
Chrumkavé zemiaky, pražená zelenina, cesnakové fazuľky a pečené mrkvy.
Pečené mäsové guľky s troma rôznymi prílohami
Pečené mäsové guľky a 3 rôzne prílohy
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke sú vždy dobrý nápad a môžete ich skombinovať s rôznymi prílohami.
Jedzte viac rukoly
Čo na večeru? 30 overených receptov na chutnú večeru pre každého
Máme pre vás niekoľko výborných inšpirácií na prípravu chutnej večere.
Jednoduché recepty na prípravu chutného soté. Aj pre úplných začiatočníkov
17 tipov na rýchly obed: Jednoduché recepty na prípravu chutného soté. Aj pre úplných začiatočníkov
Známe soté v 17 receptoch, ktoré zvládne každý. Skráťte si čas strávený v kuchyni pomocou týchto skvelých receptov.
Vyprážaný karfiol
Čo na obed? 30 fantastických receptov na chutný obed pre celú rodinu
Tiež už neviete, čo stále variť? Nevadí! My vám každý deň prinesieme nový a ten najlepší výber práve...