Pridať recept

Zapečené bravčové rezne s cibuľou

Zapečené bravčové rezne s cibuľou
Zdroj: BlazenaSadovska

ingrediencie

8 ks
bravčové rezne
3 PL
plnotučná horčica
4 ks
cibuľa
2 PL
hladká múka
250 g
tvrdý údený syr
250 ml
smotana na šľahanie
trochu
soľ
trochu
mleté čierne korenie
trochu
olej
1 kg
zemiaky

postup

Výborné mäsko vhodné na nedeľu!
1.
Rezne naklepeme, posolíme, okoreníme mletým čiernym korením. Jednou stranou, ktorú pomúčime položíme do jemne naolejovanej zapekacej nádoby. Potrieme horčicou, uložíme nahusto nakrájané krúžky cibule, posypeme nastrúhaným syrom a zalejeme smotanou.
 
2.
Prikryjeme alobalom alebo vrchnákom a pečieme asi 45 minút vo vyhriatej rúre. Odokryjeme a necháme zapiecť do zlatista ešte 20 minút.
3.
Podávame s varenými zemiakmi ochutenými petržlenovou vňaťou a zeleninou. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
TOP
Dokonalé rezne
Toto je dôvod, prečo majú v reštauráciách vždy krásne mäkké a šťavnaté rezne, geniálny trik! Recepty na najlepšie nedeľné rezne
Hľadáte inšpiráciu, čo dnes uvariť? Je nedeľa a voľba je jasná! Vyberte si z našej bohatej ponuky receptov...
Kuracie rezne
Toto je FINTA na dokonale tenučký, rovnomerne naklepaný rezeň! Jednoduchá metóda, ktorú takmer nikto nepozná + recepty
Ak sa dnes chystáte pripravovať rezne, vyskúšajte tento málo známy spôsob, ako ich rovnomerne naklepať. Funguje...
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.