Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Orechovo-medová bábovka bez múky

hanus_prg
hanus_prg
30
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

100 g
mleté vlašské orechy
1 ks
čokoládový puding
80 g
med
1 KL
kypriaci prášok do pečiva
1 KL
škorica
1 ks
jablko
1 PL
kokosový olej
2 ks
vajce
2 hrste
hrozienka

Vysypanie formy

1 KL
kokosový olej
1 PL
kokos
1 PL
mleté ľanové semienko

postup

3.
Ku zmesi potom primiešame kokosový olej, škoricu, mleté orechy a prášok do pečiva.
4.
Bábovkovú formu s primerom 16 cm vymastíme kokosovým olejom a vysypeme kokosom s ľanovým semienkom. Do formy vylejeme bábovku a vtlačíme do nej rovnomerne sušené hrozienka, aby neboli vidieť.
6.
Po upečení ju necháme poriadne vychladnúť a potom vyklopíme. Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
melon krajanie
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Máte radi sladký vodový melón? Poradíme vám ako ho nakrájať na kocky bez zbytočnej špiny a odpadu.
Grilované steaky
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Relax v slnkom zaliatej prírode, príjemné chvíle s rodinou či zábava s priateľmi a k tomu fantastická šťavnatá, voňavá,...
Foodtruck
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
O tom, že zdravá strava môže byť zároveň aj chutná, sa presvedčili návštevníci obľúbeného júnového maratónu chutí –...