Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Orechovo-medová bábovka bez múky

hanus_prg
hanus_prg
30
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

100 g
mleté vlašské orechy
1 ks
čokoládový puding
80 g
med
1 KL
kypriaci prášok do pečiva
1 KL
škorica
1 ks
jablko
1 PL
kokosový olej
2 ks
vajce
2 hrste
hrozienka

Vysypanie formy

1 KL
kokosový olej
1 PL
kokos
1 PL
mleté ľanové semienko

postup

3.
Ku zmesi potom primiešame kokosový olej, škoricu, mleté orechy a prášok do pečiva.
4.
Bábovkovú formu s primerom 16 cm vymastíme kokosovým olejom a vysypeme kokosom s ľanovým semienkom. Do formy vylejeme bábovku a vtlačíme do nej rovnomerne sušené hrozienka, aby neboli vidieť.
6.
Po upečení ju necháme poriadne vychladnúť a potom vyklopíme. Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...
Čaj z bazy čiernej
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Tento všadeprítomný a všeobecne známy ker, niekedy až strom, skrášľuje svoje okolie až dvakrát do roka. Najprv na jar,...