Karamelový pohár
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
PL
hrozienka
5
cl
rum
4
PL
oriešky
1
balíček
karamelový puding
5
dl
mlieko
podľa chuti
šľahačka na ozdobenie
postup
1.
Hrozienka umyjeme a namočíme do rumu. Oriešky posekáme a opražíme ich. Dobre nasiaknuté hrozienka rozdelíme do piatich pohárov a posypeme opraženými posekanými orieškami.
2.
Mlieko izbovej teploty dáme do skleného pohára, vsypeme doň pudingový prášok a šľahačom miešame asi 1 min.
3.
Hotový uvarený puding nalejeme na zmes hrozienok a orieškov a necháme tuhnúť asi 30 min. Pred podávaním každý pohár ozdobíme šľahačkou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.