Pridať recept

Karamelový pohár

ingrediencie

4 PL
hrozienka
5 cl
rum
4 PL
oriešky
1 balíček
karamelový puding
5 dl
mlieko
podľa chuti
šľahačka na ozdobenie

postup

1.

Hrozienka umyjeme a namočíme do rumu. Oriešky posekáme a opražíme ich. Dobre nasiaknuté hrozienka rozdelíme do piatich pohárov a posypeme opraženými posekanými orieškami.

 
2.

Mlieko izbovej teploty dáme do skleného pohára, vsypeme doň pudingový prášok a šľahačom miešame asi 1 min.

3.

Hotový uvarený puding nalejeme na zmes hrozienok a orieškov a necháme tuhnúť asi 30 min. Pred podávaním každý pohár ozdobíme šľahačkou.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať