Zimná hliva s kapustou
2
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
hrste
hlivových trsov
4
strúčiky
ćesnaku
2
hrste
kyslej kapusty
trochu
kokosového tuku
1
dl
tamari omáčky
ks
čerstvý tymián, alebo oregano a drvená rasca
ks
soľ
postup
1.
Hlivu umyjeme, osušíme na utierke a pokrájame na hrubšie pásiky. Cesnak na plátky a kapustu zbavíme šťavy.
2.
Pripravíme si väčšiu panvicu a na rozohriatom kokosovom tuku osmahneme hlivu s cesnakom a rascou. Pridáme kapustu a nalejeme tamari omáčku. Premiešame, prehrejeme.
3.
Zmes začne krásne voňať a nakoniec pridáme čerstvé bylinky. My sme toto fantastické jedlo spráskali s pečenými zemiakmi a grilovanými strukmi zelenej fazule.
4.
Prečítajte si o recepte niečo viac v Heninom článku
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.