Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Nepečený kokosový koláč s banánom

hanus_prg
hanus_prg
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

Cesto

150 g
sušené datle
200 g
vlašské orechy
1 PL
kakao
1 KL
škorica
3 PL
mleté ľanové semienko

Plnka

200 g
biele tofu
1 dl
kokosové mlieko
5 PL
kokos
2 PL
med
1 PL
citrónová šťava
1
banán

postup

1.
Sušené datle spolu s orechami, kakaom, škoricou a ľanovým semienkom rozmixujeme.
2.
Hmotu natlačíme do formy s priemerom 21 cm (formu vystelieme fóliou) a necháme v chladničke cca 30 minút zatuhnúť.
3.
Na plnku zmiešame tofu, kokosové mlieko, med a nakoniec podľa potreby kokos. Kokos pridávame postupne, aby sme dosiahli tuhšiu konzistenciu.
4.
Ak sa nám zdá plnka málo sladká, pridáme vanilkový cukor.
5.
Na cesto uložíme na kolieska nakrájaný banán a rozotrieme na neho plnku. Koláč necháme tuhnúť v chladničke do druhého dňa (prikryjeme ho fóliou). Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
vianocne pecenie
Vianočné pečenie nemusí byť strašiak
Vianočné pečenie nemusí byť strašiak
Krehké a lahodné domáce pečivo. Omamná vôňa, ktorá sa šíri celou kuchyňou vyvoláva množstvo spomienok na detstvo. Ak...
zdrave rychlovky
Chcete variť zdravo a rýchlo?
Chcete variť zdravo a rýchlo?
Jednoduchá odpoveď na otázku z titulku, však? Nie vždy máme čas vyvárať, stáť pri sporáku, čakať na dopečenie... Možno...
vianocny stol
Čo nesmie chýbať na vianočnom stole?
Čo nesmie chýbať na vianočnom stole?
Počas vianočných sviatkov chceme sebe i svojim najbližším dopriať len to najlepšie. Týždne vopred hľadáme nové recepty...