Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Nepečený kokosový koláč s banánom

hanus_prg
hanus_prg
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

Cesto

150 g
sušené datle
200 g
vlašské orechy
1 PL
kakao
1 KL
škorica
3 PL
mleté ľanové semienko

Plnka

200 g
biele tofu
1 dl
kokosové mlieko
5 PL
kokos
2 PL
med
1 PL
citrónová šťava
1 ks
banán

postup

1.
Sušené datle spolu s orechami, kakaom, škoricou a ľanovým semienkom rozmixujeme.
2.
Hmotu natlačíme do formy s priemerom 21 cm (formu vystelieme fóliou) a necháme v chladničke cca 30 minút zatuhnúť.
3.
Na plnku zmiešame tofu, kokosové mlieko, med a nakoniec podľa potreby kokos. Kokos pridávame postupne, aby sme dosiahli tuhšiu konzistenciu.
4.
Ak sa nám zdá plnka málo sladká, pridáme vanilkový cukor.
5.
Na cesto uložíme na kolieska nakrájaný banán a rozotrieme na neho plnku. Koláč necháme tuhnúť v chladničke do druhého dňa (prikryjeme ho fóliou). Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Smoothie Energia
Ako si umixovať dobré smoothie? Ako vybrať smoothie mixér?
Ako si umixovať dobré smoothie? Ako vybrať smoothie mixér?
Smoothie - ovocné pyré, ktoré chutí každému.. Smoothie sa stalo trendom, Je to fajn, zdravé a z umixovaného pyré sa dá...
Fotorecept: Marhuľové čatní
Čatní - farebná India v pohári
Čatní - farebná India v pohári
Čatní (chutney) je hustá omáčka. Je charakteristická pre indickú kuchyňu. Pripravuje takmer z čohokoľvek :) Pripravuje...
granita
Video: 3 recepty na najlepší letný dezert - Talianska granita
Video: 3 recepty na najlepší letný dezert - Talianska granita
Granita je taliansky mrazený dezert z ovocia. Jeho príprava je jednoduchá, pripraviť ju môžte z jahôd, malín, citrónov,...