FOTORECEPT: Špaldové hrnčekové knedlíky s rukolou
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
hrnček
špaldová hladká múka
1
KL
soľ
1/2
KL
mleté čierne korenie
1
hrnček
ryžové mlieko
1
ks
špaldová bageta
2
ks
vajce
2
hrste
rukola
postup
1.
Do misy dáme žĺtka a prilejeme ryžové mlieko, ktoré sme si rozrobili vo vode.
2.
Pridáme múku, nakrájanú bagetu na malé kocky a nasekanú rukolu. Všetko poriadne premiešame.
3.
V druhej mise vyšľaháme bielka a pridáme do zmesy.
5.
Hrnčeky vymastíme maslom alebo olejom a plnku nadávkujeme do 3/4.
6.
Vložíme do hrnca s vodou tak, aby voda siahala po ušká hrnčekov a varíme prikryté na jemnom ohni 33 minút.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.