Pridať recept

Lyonská omeleta

ingrediencie

podľa chuti
vajce
trochu
soľ
trochu
mlieko
trochu
masť
podľa chuti
cibuľka

postup

1.

Omelety z vajec pripravujeme tak, že rozbijeme celé vajíčka, rozšľaháme ich s trochou soli a mlieka alebo smotany a takto pripravenú zmes nalejeme na rozpustenú masť v panvici. Pečieme ich zvoľna za stáleho miešania a až po zhustnutí necháme pripiecť ako palacinky.

 
2.

Opečenú vaječnú omeletu plníme na kolieska nakrájanou opraženou cibuľkou.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
VIDEO: Ako pripraviť vláčnu a delikátnu francúzsku omeletu
Predstavte si vaječnú rolku pevnú na povrchu a krásne vláčnu vo vnútri. Presne takú omeletu mávajú Francúzi na raňajky.
Radíme: Deti by nemali byť odmeňované sladkosťami, naučte ich pravidelne raňajkovať
Radíme: Deti by nemali byť odmeňované sladkosťami, naučte ich pravidelne raňajkovať
Aj vy zvyknete deťom za dobré známky ponúkať sladkosti? Nerobíte dobre!
Týmto raňajkám sa radšej vyhnite: Niektoré odporúčania vás prekvapia
Týmto raňajkám sa radšej vyhnite: Niektoré odporúčania vás poriadne prekvapia!
Raňajkové preferencie sa veľmi líšia: zatiaľ čo niektorí inklinujú k sladkému jedlu, iní dávajú prednosť...
3 výborné omelety
3 výborné omelety nielen na ráno
Omeleta ako perfektný štart i záver dňa.
Omeleta
Všetci ju robíme, ale takmer nikto nepozná túto fintu! Takto pripravíte úžasnú krémovú omeletu, zabudnite na starý spôsob
Milovaná omeleta. Je jednoduchá, rýchla, ale nie vždy krémová. Prečo? Skúste to urobiť inak!
Bielkovinové lievance s nízkym obsahom sacharidov bez múky
Čo na raňajky? 30 skvelých receptov na dokonalý štart do nového dňa
Raňajky sú jedným z najdôležitejších jedál dňa. Často na ne nemáme dostatok času ani energie. Preto vám...