Pridať recept

Krúpy a krúpky

ingrediencie

podľa chuti
jačmenné krúpy
podľa chuti
voda
trochu
soľ

postup

Pred varením krúpy namočíme do studenej vody, v ktorej ich dobre prepláchneme a postavíme variť do osolenej vody. Na mäkko uvarené krúpy používame ako vložku do polievok alebo ako vložku do jaternicovej a krvavej nádievky pri zabíjačkách alebo ako prílohu k jedlu.

 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
VEĽKÁ VIANOČNÁ SÚŤAŽ o ceny v hodnote 1 000 Eur: Stačí pridať recept a ste v hre o perfektné ceny!
VEĽKÁ VIANOČNÁ SÚŤAŽ o ceny v hodnote 1 000 Eur: Stačí pridať recept a ste v hre o perfektné ceny!
Veľká vianočná súťaž je tu! Pustite sa (nielen) do vianočného pečenia, ale aj varenia, pošlite nám svoj...
VEĽKONOČNÁ SÚŤAŽ: Pošlite nám vaše krásne veľkonočné recepty a my vás odmeníme!
VEĽKONOČNÁ SÚŤAŽ o ceny v hodnote 300 Eur: Pošlite nám vaše krásne recepty a my vás odmeníme
Veľkonočné sviatky sú už za rohom a preto sme si pre vás pripravili aj krásne ceny, ktoré môžete získať...
Jačmenné krúpy a ich chutné podoby
V minulosti patrili strukoviny a obilniny k základom stravovania našich predkov. Boli lacné, dokázali rýchlo...
Krúpová polievka
Fantastické krúpy: Chutný a zdravý obed pre celú rodinu za lacný peniaz! Tieto netreba namáčať, sú takmer ihneď mäkké
Krúpy sú znovobjaveným zdrojom zdravia a dokážete z nich pripraviť fantastické pochúťky pre celú rodinu...
Tradičné suroviny v netradičných kombináciách. Skúste tento teplý šalát!
Nezvyčajná kombinácia chutí, ktorá pôsobí sviežo a je naozaj chutnou lahôdkou. Aj pre tých, ktorý toto...