Pridať recept

Morčacie závitky s gaštanovou plnkou

4
porcie
70
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

4 ks
morčacie prsia
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
8
sušená šunka
1 ks
žemľa
1 ks
vajce
trochu
mlieko
100 g
gaštanové pyré
trochu
olej

postup

1.
Morčacie prsia umyjeme, osušíme a naklepeme na väčšie rezne. Dochutíme ich soľou, korením a necháme chvíľu odstáť.
 
2.
Žemľu nakrájame na kocky a opražíme na suchej panvici. Odstavíme ju, pokvapkáme mliekom a necháme chvíľu odstáť. Pridáme vajce a gaštanové pyré. Podľa chuti plnku dochutíme soľou, korením a poriadne premiešame.
3.
Na každý rezeň dáme plátok šunky a gaštanovú plnku. Mäso zvinieme, obalíme v šunke a pomocou ihly alebo nite poriadne uzavrieme. Opečieme ho v panvici na rozpálenom oleji z oboch strán a ak sa bojíme, že mäso nebude ešte hotové, vložíme ho na chvíľu dopiecť do rúry.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať