Pridať recept

Teľací rezeň na hubách

ingrediencie

600 g
teľacie mäso
80 g
masť
100 g
čerstvé huby
10 g
hladká múka
podľa chuti
morská soľ

postup

1.
Teľacie mäso nakrájame na rezne, naklepeme a kraje narežeme. Rezne osolíme a vložíme do rozpálenej masti a opečieme z oboch strán do červena.
 
2.
Rezne vyberieme, masť zaprášime múkou, popražíme, zalejeme vodou a udusíme huby. Spolu povaríme. Podávame so zemiakovou kašou a na rezne dáme udusené huby.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Rezne
Rezne sú naše najobľúbenejšie jedlo: Ako ich máte najradšej?
Rezne by sme pokojne mohli označiť titulom nášho národného jedla. Stačí sa prejsť v nedeľu po poschodiach...
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!