Mrazený kel
nízka
náročnosť
ingrediencie
podľa chuti
kel
postup
1.
Na mrazenie sú vhodné stredne veľké a kompaktné kelové hlávky. Nadbytočné obalové listy a hlúb odstránime. Použijeme len strednú časť kelu.
2.
Predvárame hovo vriacej vode asi 1,5 min. a potom ich rýchlo vychladíme v studenej vode a necháme odkvapkať.
3.
Plníme ich nahusto do kartónov alebo do vreciek, ale nie tak, aby boli kompaktne natlačené. V obaloch nechávame vzduchovú medzeru 2 cm a potom zamrazíme.
Podobné recepty
Ak chcete schudnúť, zjedzte každý deň jeden balíček. Má nízky obsah kalórií a vysoký obsah bielkovín
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.