Broskyne naložené v bielom rume
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
kg
broskyne
400
g
krupicový cukor
350
ml
biely rum
1
ks
vanilkový lusk
1
ks
citrón
postup
1.
Broskyne olúpeme, rozkrojíme a vykôstkujeme. Z vanilkového lusku vydlabeme dužinu a citrón odšťavíme.
2.
Do pohárov uložíme broskyne, posypeme ich cukrom, pridáme kúsok vanilkovej dužiny a citrónovej šťavy. Potom broskyne po okraj zalejeme bielym rumom a poriadne ich uzavrieme.
3.
Vložíme ich na miesiac do tmavej miestnosti a niekoľkokrát ich za ten čas otočíme hore dnom, aby sa cukor úplne rozpustil.
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.