Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Nepečený vločkový koláč s makom

hanus_prg
hanus_prg
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

Cesto

200 g
ovsené vločky jemne mleté
1 PL
kokosový olej
1 PL
med
1 ks
banán
150 g
mletý mak
1 ks
škoricový cukor
5 PL
sójové mlieko
2 PL
cukor

Poleva

100 g
horká čokoláda
1 KL
kokosový olej

postup

1.
Suroviny na cesto dáme do jednej misky a vareškou vypracujeme tuhé cesto.
2.
Na plnku si zmiešame mletý mak s cukrom a teplým mliekom.
3.
Okrúhlu formu s priemerom 16 cm vymažeme kokosovým olejom a na dno natlačíme vločkové cesto.
4.
Na cesto rozotrieme makovú plnku a vrch polejeme roztopenou čokoládou. Necháme v chladničke stuhnúť do druhého dňa. Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Rýchly obed s quinoa
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Quinoa pochádza z Južnej Ameriky. Na Slovensko sa dováža z Peru aj Bolívie, pestujú ju aj v Kolumbii či Ekvádore. V...
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...