Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Nepečený vločkový koláč s makom

hanus_prg
hanus_prg
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

Cesto

200 g
ovsené vločky jemne mleté
1 PL
kokosový olej
1 PL
med
1 ks
banán
150 g
mletý mak
1 ks
škoricový cukor
5 PL
sójové mlieko
2 PL
cukor

Poleva

100 g
horká čokoláda
1 KL
kokosový olej

postup

1.
Suroviny na cesto dáme do jednej misky a vareškou vypracujeme tuhé cesto.
2.
Na plnku si zmiešame mletý mak s cukrom a teplým mliekom.
3.
Okrúhlu formu s priemerom 16 cm vymažeme kokosovým olejom a na dno natlačíme vločkové cesto.
4.
Na cesto rozotrieme makovú plnku a vrch polejeme roztopenou čokoládou. Necháme v chladničke stuhnúť do druhého dňa. Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
melon krajanie
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Máte radi sladký vodový melón? Poradíme vám ako ho nakrájať na kocky bez zbytočnej špiny a odpadu.
Grilované steaky
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Relax v slnkom zaliatej prírode, príjemné chvíle s rodinou či zábava s priateľmi a k tomu fantastická šťavnatá, voňavá,...
Foodtruck
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
O tom, že zdravá strava môže byť zároveň aj chutná, sa presvedčili návštevníci obľúbeného júnového maratónu chutí –...