Pridať recept

Pikantný šalát s ementálom a ananásom

Pikantný šalát s ementálom a ananásom
Zdroj: dreamstime

ingrediencie

1 ks
hlávkový šalát
200 g
ementál
200 g
zaváraný ananás

Zálievka:

100 g
majonéza
100 ml
smotana
1 PL
horčica
trochu
tabasco
trochu
soľ

postup

1.

Šalátové lisy potrháme na menšie kúsky. Ementál a odkvapkaný ananás pokrájame na kocky a pridáme ich k šalátu.

 
2.

Majonézu zmiešame so smotanou, horčicou, ochutíme niekoľkými kvapkami tabaska, soľou a nalejeme na šalát. Premiešame a necháme vychladiť.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Baklazan
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.