Pridať recept

Zapečené bylinkové bagetky

ingrediencie

2 ks
bageta
trochu
maslo
podľa chuti
sušené bylinky

postup

Bagetu pozdĺžne rozkrojíme, na reze potrieme maslom, posypeme sušenými bylinkami a zapečieme pod grilom alebo v dobre rozohriatej rúre.

 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Jablkový koláč
Do cesta na jablkový koláč pridajte tri polievkové lyžice. Vyjde dokonale chrumkavé
Jablkový koláč sa nie nadarmo nazýva kráľovnou koláčov. Pravdepodobne neexistuje nikto, kto by ho nemal rád...
To je najlepšia a najzdravšia časť bravčového mäsa. Má najmenej tuku
Toto je najlepšia a najzdravšia časť bravčového mäsa. Má najmenej tuku
Nedá sa poprieť, že bravčové mäso máme radi, čo dokazujú aj štatistiky nakupovania mäsa. Popri hydine...
Múku vložte do mrazničky. Tým sa vyrieši bežný problém
Múku vložte do mrazničky. Tým sa vyrieši bežný problém
Väčšina ľudí skladuje múku v papierovom obale, v ktorom ju kúpila, alebo ju nasype do pohára či plechovky...
Mleté mäso
Mleté mäso zosivelo - dá sa ešte jesť? Ak sa to stalo aj vám, toto by ste mali vedieť
Mleté mäso má v závislosti od druhu zvyčajne svetloružovú alebo červenú farbu. Niekedy však môže byť...
Nikdy ho nepridávajte do pirohov! Budú tvrdé a nebudú chutiť tak, ako majú. Toto je tajomstvo mäkkých a chutných pirohov
Nikdy ho nepridávajte do pirohov! Budú tvrdé a nebudú chutiť tak, ako majú. Toto je tajomstvo mäkkých a chutných pirohov
Pirohy sú jedným z našich najobľúbenejších jedál. Radi ich pripravujeme na sladko alebo na slano. A hoci je...
TOP
Langoše z kyslej smotany - vynikajúce, FOTORECEPT
Už nikdy sa vám nepripália a budú úžasne mäkké a krásne zlatisté! Toto je recept na perfektné LANGOŠE Z CHLADNIČKY
Langoše mäkké ako vatička a z toho najlepšieho cesta z chladničky! Prezradíme vám šikovný trik, vďaka...