Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Škoricové palmiers

sussanka
sussanka
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
lístkové cesto
1 ČL
vanilkový cukor Dr Oetker
2 ČL
mletá škorica
2 PL
kryštálový cukor

postup

skvelá rýchla pochúťka pre nečakanú návštevu
1.
Lístkové cesto vyvaľkáme do tvaru obdĺžnika. V miske zmiešame vanilkový cukor s kryštálovým cukrom a mletou škoricou a cesto touto zmesou posypeme.
2.
Cesto opatrne zrolujeme z jednej aj z druhej strany tak, aby sa nám v strede stretli.
3.
Potom ostrým nožom odkrajujeme menej než centimeter hrubé kúsky.
4.
Ukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme 10 minút pri 200 stupňoch.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...
Domáce sushi
Japonská klasika - Sushi!
Japonská klasika - Sushi!
Sushi je jedlo, ktoré ponúka množstvo variácií, farebných kombinácii a je založené na tom, že chute surovín sa...
pitny rezim
Cesta podzemnej vody
Cesta podzemnej vody
Voda je pre náš život veľmi dôležitá. Pre život na zemi predstavuje základ. Bez nej by sme prežili sotva pár dní...