Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Škoricové palmiers

sussanka
sussanka
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
lístkové cesto
1 ČL
vanilkový cukor Dr Oetker
2 ČL
mletá škorica
2 PL
kryštálový cukor

postup

skvelá rýchla pochúťka pre nečakanú návštevu
1.
Lístkové cesto vyvaľkáme do tvaru obdĺžnika. V miske zmiešame vanilkový cukor s kryštálovým cukrom a mletou škoricou a cesto touto zmesou posypeme.
2.
Cesto opatrne zrolujeme z jednej aj z druhej strany tak, aby sa nám v strede stretli.
3.
Potom ostrým nožom odkrajujeme menej než centimeter hrubé kúsky.
4.
Ukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme 10 minút pri 200 stupňoch.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
melon krajanie
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Máte radi sladký vodový melón? Poradíme vám ako ho nakrájať na kocky bez zbytočnej špiny a odpadu.
Grilované steaky
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Relax v slnkom zaliatej prírode, príjemné chvíle s rodinou či zábava s priateľmi a k tomu fantastická šťavnatá, voňavá,...
Foodtruck
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
O tom, že zdravá strava môže byť zároveň aj chutná, sa presvedčili návštevníci obľúbeného júnového maratónu chutí –...