Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Pšenovo-mrkvový nákyp s tofu krémom

hanus_prg
hanus_prg
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

200 g
pšeno
500 ml
voda
1 KL
mletá škorica
2 PL
cukor
200 g
mrkva
2 ks
vajce

Tofu plnka

200 g
biele tofu
1 ks
pomaranč
1 PL
cukor

postup

1.
Pšeno prepláchneme 3x vriacou vodou a uvaríme vo vode do mäkka.
2.
Uvarené pšeno necháme trochu vychladnúť. Po vychladnutí k nemu pridáme cukor, škoricu a nastrúhanú mrkvu.
4.
Tortovú formu s priemerom 20 cm vystelieme pečiacim papierom a zmes do nej premiestnime.
5.
Ponorným mixérom vymiešame dohladka tofu s pomarančom a cukrom.
6.
Tofu krém vylejeme na pšeno a dáme do rúry. Pečieme pri teplote 180 stupňov 30 minút.
7.
Po upečení necháme koláč poriadne vychladnúť a podávame ho ozdobený džemom. Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Video: Špinavý gril? Žiaden neriešiteľný problém
Video: Špinavý gril? Žiaden neriešiteľný problém
Poznáte to: grilovačka skončila, plné bruško, riady umyté alebo aspoň naskladané v dreze a čistenie grilu nechávate...
Video: Fantastická zmrzlina iba z 2 ingrediencií
Video: Fantastická zmrzlina iba z 2 ingrediencií
Ako pripraviť chutnú zmrzlinu iba z dvoch ingrediencii? Úplne jednoducho.
Mrazený malinový pretlak
Máte radi maliny? Toto by ste o nich určite mali vedieť!
Máte radi maliny? Toto by ste o nich určite mali vedieť!
Hovorí sa, že čo je dobré, to je určite nezdravé! Maliny však patria k výnimkám. Drobné bobuľovité ovocie nádhernej...