Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Pšenovo-mrkvový nákyp s tofu krémom

hanus_prg
hanus_prg
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

200 g
pšeno
500 ml
voda
1 KL
mletá škorica
2 PL
cukor
200 g
mrkva
2 ks
vajce

Tofu plnka

200 g
biele tofu
1 ks
pomaranč
1 PL
cukor

postup

1.
Pšeno prepláchneme 3x vriacou vodou a uvaríme vo vode do mäkka.
2.
Uvarené pšeno necháme trochu vychladnúť. Po vychladnutí k nemu pridáme cukor, škoricu a nastrúhanú mrkvu.
4.
Tortovú formu s priemerom 20 cm vystelieme pečiacim papierom a zmes do nej premiestnime.
5.
Ponorným mixérom vymiešame dohladka tofu s pomarančom a cukrom.
6.
Tofu krém vylejeme na pšeno a dáme do rúry. Pečieme pri teplote 180 stupňov 30 minút.
7.
Po upečení necháme koláč poriadne vychladnúť a podávame ho ozdobený džemom. Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
vianocny stol
Čo nesmie chýbať na vianočnom stole?
Čo nesmie chýbať na vianočnom stole?
Počas vianočných sviatkov chceme sebe i svojim najbližším dopriať len to najlepšie. Týždne vopred hľadáme nové recepty...
vianocne prestieranie
Video: 5 spôsobov skladania obrúskov na sviatočný stôl
Video: 5 spôsobov skladania obrúskov na sviatočný stôl
Vymeňte nudné obrúsky na stole za majstrovské diela, ktorými očaríte nielen rodinu, ale i vašich sviatočných hostí.
umyvacka riadu finish
Ľahká, efektívna a žiarivá cesta k čistému riadu
Ľahká, efektívna a žiarivá cesta k čistému riadu
Neznášate každodenné umývanie riadu? Preskúmajte pádne dôvody, prečo si konečne zaobstarať automatickú umývačku.