Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Pšenovo-mrkvový nákyp s tofu krémom

hanus_prg
hanus_prg
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

200 g
pšeno
500 ml
voda
1 KL
mletá škorica
2 PL
cukor
200 g
mrkva
2 ks
vajce

Tofu plnka

200 g
biele tofu
1 ks
pomaranč
1 PL
cukor

postup

1.
Pšeno prepláchneme 3x vriacou vodou a uvaríme vo vode do mäkka.
2.
Uvarené pšeno necháme trochu vychladnúť. Po vychladnutí k nemu pridáme cukor, škoricu a nastrúhanú mrkvu.
4.
Tortovú formu s priemerom 20 cm vystelieme pečiacim papierom a zmes do nej premiestnime.
5.
Ponorným mixérom vymiešame dohladka tofu s pomarančom a cukrom.
6.
Tofu krém vylejeme na pšeno a dáme do rúry. Pečieme pri teplote 180 stupňov 30 minút.
7.
Po upečení necháme koláč poriadne vychladnúť a podávame ho ozdobený džemom. Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...
Čaj z bazy čiernej
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Tento všadeprítomný a všeobecne známy ker, niekedy až strom, skrášľuje svoje okolie až dvakrát do roka. Najprv na jar,...