Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Pšenovo-mrkvový nákyp s tofu krémom

hanus_prg
hanus_prg
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

200 g
pšeno
500 ml
voda
1 KL
mletá škorica
2 PL
cukor
200 g
mrkva
2 ks
vajce

Tofu plnka

200 g
biele tofu
1 ks
pomaranč
1 PL
cukor

postup

1.
Pšeno prepláchneme 3x vriacou vodou a uvaríme vo vode do mäkka.
2.
Uvarené pšeno necháme trochu vychladnúť. Po vychladnutí k nemu pridáme cukor, škoricu a nastrúhanú mrkvu.
4.
Tortovú formu s priemerom 20 cm vystelieme pečiacim papierom a zmes do nej premiestnime.
5.
Ponorným mixérom vymiešame dohladka tofu s pomarančom a cukrom.
6.
Tofu krém vylejeme na pšeno a dáme do rúry. Pečieme pri teplote 180 stupňov 30 minút.
7.
Po upečení necháme koláč poriadne vychladnúť a podávame ho ozdobený džemom. Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...