Pridať recept

FOTORECEPT: Cviklovo-slivková pšenová kaša

Fotorecept: Cviklovo-slivková pšenová kaša
Zdroj: vacica

ingrediencie

1/2 kg
cvikla
2 PL
pšeno
10 ks
sušené slivky
1 štipka
soľ
1 KL
škorica
1 KL
med
2 KL
karob

postup

1.
Cviklu zbavíme šupky a uvaríme spolu s prepláchnutým pšenom vo vode so štipkou soli. Vody dáme toľko, aby asi 1 cm presahovali nad cviklu.
Fotorecept: Cviklovo-slivková pšenová kaša
Fotorecept: Cviklovo-slivková pšenová kaša
Zdroj: vacica
 
2.
Keď sa voda vyparí, pridáme namočené slivky (aspoň na 1 hodinku), škoricu a rozmixujeme.
Fotorecept: Cviklovo-slivková pšenová kaša
Fotorecept: Cviklovo-slivková pšenová kaša
Zdroj: vacica
Fotorecept: Cviklovo-slivková pšenová kaša
Fotorecept: Cviklovo-slivková pšenová kaša
Zdroj: vacica
3.
Na záver primiešame 2-3 KL karobu a 1 KL medu (samozrejme môžete aj viac, každý podľa chuti).
Fotorecept: Cviklovo-slivková pšenová kaša
Fotorecept: Cviklovo-slivková pšenová kaša
Zdroj: vacica
Fotorecept: Cviklovo-slivková pšenová kaša
Fotorecept: Cviklovo-slivková pšenová kaša
Zdroj: vacica
4.
Podávame teplé. Dobrú chuť!
Fotorecept: Cviklovo-slivková pšenová kaša
Fotorecept: Cviklovo-slivková pšenová kaša
Zdroj: vacica
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať