Jablková polievka s hrozienkami
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
jablko
1
liter
voda
1
KL
vanilkový puding
1
ks
vanilkový cukor
1
štipka
mletá škorica
3
PL
hrozienka
trochu
citrónová šťava
postup
1.
Ošúpané, jadierok zbavené jablká podusíme s troškou vody domäkka a rozmixujeme. Jablčnú kašu zriedime so zvyšnou vodou a pridáme puding, rozmiešaný v troške vody. Doplníme mletou škoricou a vanilkovým cukrom a za stáleho miešania krátko povaríme.
2.
Do hotovej polievky pridáme opláchnuté hrozienka, dochutíme citrónovou šťavou a necháme vychladnúť.
Podobné recepty
Ak chcete schudnúť, zjedzte každý deň jeden balíček. Má nízky obsah kalórií a vysoký obsah bielkovín
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.