Pridať recept

Jablková polievka s hrozienkami

ingrediencie

4 ks
jablko
1 liter
voda
1 KL
vanilkový puding
1 ks
vanilkový cukor
1 štipka
mletá škorica
3 PL
hrozienka
trochu
citrónová šťava

postup

1.
Ošúpané, jadierok zbavené jablká podusíme s troškou vody domäkka a rozmixujeme. Jablčnú kašu zriedime so zvyšnou vodou a pridáme puding, rozmiešaný v troške vody. Doplníme mletou škoricou a vanilkovým cukrom a za stáleho miešania krátko povaríme.
 
2.
Do hotovej polievky pridáme opláchnuté hrozienka, dochutíme citrónovou šťavou a necháme vychladnúť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať