Pridať recept

Krémová jablková polievka

ingrediencie

4 ks
jablko
trochu
horúca voda
1 liter
mlieko
1 ks
biely jogurt
1 štipka
mletá škorica
1 ks
vanilkový cukor
trochu
citrónová šťava
trochu
šľahačka na ozdobenie

postup

1.

Ošúpané, od jadierok zbavené jablká podusíme s troškou vody domäkka a rozmixujeme. Jablčnú kašu zriedime podľa potreby mliekom a pridáme biely jogurt. Doplníme mletou škoricou a vanilkovým cukrom a za stáleho miešania krátko povaríme.

 
2.

Hotovú polievku  dochutíme citrónovou šťavou, necháme vychladnúť a pri podávaní ozdobíme šľahačkou.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať