Pridať recept

Zelerová omáčka

ingrediencie

150 g
zeler
1 PL
maslo
400 ml
bešamelová omáčka

postup

1.

Zeler nakrájame na kocky a na masle podusíme domäkka. Potom ho prelisujeme alebo rozmixujeme.

 
2.

Do bešamelovej omáčky pridáme prelisovaný zeler a ešte krátko povaríme. Podávame k mäsu.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Potato celery gratin with cheese
Zeler využite na maximum: Zázrak našej kuchyne sa dá použiť aj inak než len do polievky
Zeler najčastejšie využívame pri varení polievok. Pridávame ho do vývaru a väčšinou nechýba...