Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Varené údené mäso

kuchtik1
kuchtik1
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

600 g
údená pečienka
podľa chuti
voda

postup

1.
Údené mäso zalejeme horúcou vodou, necháme zovrieť a varíme 3-5 min. Potom vodu zlejeme a mäso znova zalejeme horúcou vodou, necháme zovrieť, zmiernime teplotu a podľa kvality mäsa pomaly varíme hodinu domäkka.
2.
Uvarené mäso scedíme, vykostíme a pokrájame cez vlákna na plátky.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Husté, krémové, sýte polievky z tekvice hokkaido si určite zamilujete. Odporúčame ako teplú jesennú večeru. Polievočky...
ovsené vločky
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Váš žalúdok určite ocení, že telu môžete dodať niečo zdravé, výživné, prospešné, ľahko stráviteľné a pritom veľmi...
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...