Pridať recept

Dusený špenát

ingrediencie

500 g
mrazený špenát
trochu
olej
1 strúčik
cesnaku
trochu
voda

postup

1.

Mrazený špenát necháme rozmraziť, pokrájame a vložíme do panvice s rozohriatym olejom.

 
2.

 Pridáme prelisovaný cesnak, prikryjeme pokrievkou a dusíme. Počas dusenia podlievame podľa potreby vodou.

 

3.

Dusený špenát podávame ako samostatné jedlo s opečenou bagetou alebo varenými zemiakmi.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Prečo je špenát dokonalým prostriedkom na chudnutie
Prečo je špenát dokonalým prostriedkom na chudnutie
Keď ide o špenát, je čas zahryznúť sa doňho! Nielen preto, že jeho listy posilňujú naše kosti, ale aj preto,...