Šťavnatý guláš
stredná
náročnosť
ingrediencie
4
PL
masť
4
ks
cibuľa
600
g
hovädzie mäso
2
ČL
mletá sladká paprika
1
KL
drvená rasca
4
strúčiky
cesnaku
2
PL
paradajkový pretlak
1
ks
zelená paprika
3
ks
paradajka
postup
1.
Na masti opražíme 3 pokrájané cibule, pridáme na kocky pokrájané mäso, opražíme, pridáme papriku, rascu, pretlačený cesnak a paradajkový pretlak. Premiešame a podusíme vo vlastnej šťave. Mierne podlejeme a pomaly dusíme takmer domäkka.
2.
Pridáme pokrájanú papriku, ošúpané paradajky, pokrájanú zvyšnú cibuľu a krátko podusíme.
3.
Šťavu necedíme, ani nezahusťujeme. Podávame s chlebom alebo s ryžou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.