Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Cupcake cereálny s čokoládou

Ingova
Ingova
15
porcií
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

Cesto

1,75 šálky
polohrubá múka
3/4 ČL
kypriaceho prášku
1/2 ČL
soľ
1 šálka
mlieka
1/2 šálok
silného vychladnutého cereálneho nápoja Nestlé Cara
3/4 šálok
Hera
2 šálky
kryštálový cukor
3 ks
vajcia
1 ks
vanilkový cukor
1 šálka
nasekanej čokolády

Krém

1/3 šálok
Hera
2 šálky
práškového cukru
3 PL
silného vychladnutého Cara
1 ČL
vanilkového cukru

postup

U nás deti zbožňujú cupcaky. Dávam trochu menej cukru ako je písané, pretože ja nemám rada veľmi sladké.
1.
V mise vymiešame múku, cukor, kypr.prášok a soľ. V pohári urobíme Caro s mliekom.
2.
V mixéri vyšlaháme maslo a cukor, pridáme vajcia a vanilkový cukor, šlaháme, zamiešame múku a caro nápoj. Nakoniec prisypeme čokoládu.
3.
Formičky vymastíme, alebo dáme rovno do formy papierové košíčky. Naplníme cestom asi do 2/3. Ja mám dve formy jedna má 12 dierok tak som musela dať tri kusy do silikonovej tie sú väčšie.
5.
Na krém maslo vyšlaháme s cukrom do peny, nakoniec pridáme Caro nápoj a vanilkový cukor. Šlaháme na hladký krém.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...
Domáce sushi
Japonská klasika - Sushi!
Japonská klasika - Sushi!
Sushi je jedlo, ktoré ponúka množstvo variácií, farebných kombinácii a je založené na tom, že chute surovín sa...