Pridať recept

Čokoládovo-kokosové cupcakes zajace

ingrediencie

CESTO

185 g
hladká múka
3 PL
kakao
1 ČL
kypriaci prášok do pečiva
1/2 ČL
sóda bikarbóna
1 štipka
soľ
120 g
Hera
150 g
hnedý cukor
2 ks
vajce
125 ml
mlieko

KRÉM

2 balíčky
kokosový puding Créme Olé
500 ml
mlieko
2 PL
Hera maslova prichuť

postup

1.
Zmäknutú Heru vyšľaháme s cukrom do peny a postupne pridáme vajcia. Zmes múky, kakaa, kypriaceho prášku, sódy bikarbóny a soli preosejeme a striedavo s mliekom vmiešame do hladkej peny. Hotové cesto rovnomerne nalejeme do pripravených papierových košíčkov a upečieme pri teplote 175 °C. Približne po 20 minutách vyberieme a vychladíme.
 
2.
Pripravíme si puding z obsahu balíčkov Créme Olé a mlieka. Hotový puding vyšľaháme s Herou do hladkého krému a odložíme do chladu. Krém nanesieme na čokoládové koláčiky a vrch ozdobíme ušami, zubami, líčkami vytvorených z fondánu. Na nos použijeme lentilku alebo cukrík a na oči hlavičku z klinčekov.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať