Pridať recept

Vyprážaný kaleráb

ingrediencie

4 ks
kaleráb
trochu
hladká múka
podľa chuti
soľ
trochu
olej na vyprážanie

postup

1.

Kaleráb očistíme, umyjeme a pokrájame nahranolky, posolíme a obalíme ho v múke.

 
2.

V rozohriatom oleji vyprážame kalerábové hranolky. Podávame ich ako prílohu k mäsu.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Obaľovaný kaleráb pečený v rúre
Redukuje zápaly, podporuje trávenie, znižuje cholesterol a navyše chutí výborne: Recepty, za ktoré sa vám vaše telo poďakuje!
Zistite, aké výhody a vlastnosti má kaleráb, ale aj aké sú najlepšie recepty s touto zdravou zeleninou.
Krémová kalerábová polievka s karfiolom, bez mlieka a lepku
Túto bielu polievku si viem predstaviť zjesť aj v „raw“, teda surovom stave.  Na zelenine je úžasné, že ju...