Pridať recept

Fazuľové fašírky

ingrediencie

80 g
ovsené vločky
2 PL
krupica
250 g
uvarená fazuľa
100 ml
voda
1 ks
vajce
1 ks
cibuľa
podľa chuti
sójová omáčka
1/2 KL
mletá rasca
1/2 KL
vegeta
1 štipka
saturejka
trochu
soľ
trochu
strúhanka na obaľovanie
trochu
tuk na vyprážanie

postup

1.

Ovsené vločky prepláchneme horúcou vodou a scedíme. Krupicu namočíme do 100 ml vody a necháme napučať.

 
2.

Uvarenú fazuľu s ovsenými vločkami zomelieme alebo rozmixujeme. Pridáme napučanú krupicu, vajce, nadrobno pokrájanú cibuľu, pokvapkáme podľa chuti sójovou omáčkou, okoreníme a posolíme.

3.

Z masy formujeme placky, ktoré obaľujeme v strúhanke a opražíme na tuku dozlatista.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Baklazan
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.