Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Jablkový koláč z ovsených vločiek

hanus_prg
hanus_prg
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

400 g
ovsené vločky
3 ks
jablko
250 ml
sójový jogurt
100 g
med
3 ks
vajce
1 KL
škorica
1 KL
kypriaci prášok do pečiva
1 ks
vanilkový cukor
1 KL
vanilková aróma
100 g
nasekané vlašské orechy

Poleva

100 g
mleté vlašské orechy
1 PL
med

postup

1.
Celé vajcia vyšľaháme s medom a vanilkovým cukrom de peny.
2.
Jablká olúpeme a nastrúhame nahrubo. Prebytočnú šťavu z nich vytlačíme.
4.
K vyšľahaným vajciam pridáme jogurt, škoricu, vanilkovú arómu a jablká.
5.
Nakoniec primiešame ku zmesi pomleté ovsené vločky zmiešané s práškom do pečiva.
6.
Pred tým ako vylejeme zmes na plech, zľahka ku zmesi primiešame nasekané vlašské orechy.
7.
Na (tukom vymastený a mletými vločkami vysypaný) plech s rozmerom 30x40 cm rovnomerne rozotrieme cesto.
9.
Po vychladnutí potrieme koláč polevou z mletých orechov a medu. Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
umyvacka riadu finish
Ľahká, efektívna a žiarivá cesta k čistému riadu
Ľahká, efektívna a žiarivá cesta k čistému riadu
Neznášate každodenné umývanie riadu? Preskúmajte pádne dôvody, prečo si konečne zaobstarať automatickú umývačku.
Domáceho perníkové korenie
Vianočné pečenie sa blíži, pripravte si domáce perníkové korenie!
Vianočné pečenie sa blíži, pripravte si domáce perníkové korenie!
Vôňa perníkov alebo medovníkov neodmysliteľne patrí k Vianociam a čarovnej atmosfére, ktorú so sebou vianočné sviatky...
Pizza napoletana
Pizza - po stopách minulosti
Pizza - po stopách minulosti
Ak spomenieme taliansku kuchyňu, každého hneď napadne pizza. Pizzu môžeme pripraviť na tisícky spôsobov, môžeme si ju...