Naklíčená fazuľa
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
fazuľa
postup
1.
Fazuľu najskôr dôkladne prepláchneme, potom namočíme do studenej vody a aspoň 12 hod. necháme napučať.
2.
Vodu zlejeme, znova ich prepláchneme, necháme odkvapkať a uložíme na teplé tmavšie miesto. Aby sme zabránili zhnitiu semien a rastu plesní, musíme fazule 3-4 krát denne preplachovať.
3.
Klíčkov a výhonkov sa spravidla dočkáme po troch až šiestich dňoch. Jeden deň pred použitím naklíčené ich vystavíme na priame svetlo, aby zozeleneli.
Podobné recepty
Dokonalá kokosová roláda bez múky: Cesto ako pavučinka a lahodný kokosový krém s bielou čokoládou a mascarpone
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.