Pridať recept

Prírodné sójové mäso

ingrediencie

100 g
sójové pláty
trochu
mleté čierne korenie
trochu
hladká múka
trochu
tuk na praženie

Marináda:

600 ml
voda
1 kocka
bujón
1 ks
cibuľa
1 PL
olej
4 strúčiky
cesnaku
trochu
mleté čierne korenie
podľa chuti
soľ

postup

1.

Vodu necháme zovrieť, pridáme ostatné suroviny, krátko povaríme a vložíme sójové mäso. Premiešame a asi 15 min. pomaly varíme. Odstavíme a necháme 1/2 hodiny napučať. Potom ho scedíme, necháme odkvapkať.

 
2.

Odkvapkané pláty okoreníme, obalíme v hladkej múke a na rozohriatom tuku pomaly opražíme dozlatista z oboch strán.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Lacný tip na varenie: Dajte šancu sójovému mäsu
Lacný tip na varenie: Dajte šancu sójovému mäsu
Veľa rodín hľadá rôzne spôsoby na to, ako by mohli ušetriť. Už tradične tvorí veľkú časť rozpočtu...
Sójové produkty
Hľadáte alternatívu mäsa? Toto je ideálna potravina plná bielkovín a vlákniny (nielen) na pôstne obdobie – lepšia neexistuje!
Aj vy v období pôstu vyhľadávate bezmäsité recepty či rôzne alternatívy mäsa? Potom nesmiete vynechať túto potravinu!