Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Pohankové lievance

eva2mala
eva2mala
3
porcie
25
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1/2 hrnčekov
ovsené vločky
1/2 hrnčekov
pohánková múka
1 ks
banán
6 PL
biely jogurt
10 PL
mlieko
1 PL
kypriaci prášok do pečiva
2 PL
pomleté ľanové semienka
1 ČL
mletá vanilka
štipiek
soľ
1 PL
sirupu z agáve alebo rozpusteného medu

postup

1.
Pomlela som si ľanové semienka na mlynčeku na mak a zmiešala s múkou, práškom do pečiva a štipkou soli. Do zmesi som pridala jogurt, mlieko, agáve sirup, vanilkový extrakt a popučený banán. Husté lievancové cesto som upiekla na kokosovom oleji. Sú výborné. Môžete servírovať so škoricou, ja som si pridala ešte hrušky.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grilovaný hermelín
Hurá, môže sa grilovať!
Hurá, môže sa grilovať!
Aj napriek užitočným technickým pomocníkom, ktoré tvoria vybavenie našej kuchyne, nás nič nezastaví a s prvými letnými...
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...