Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Pohankové lievance

eva2mala
eva2mala
3
porcie
25
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1/2 hrnčekov
ovsené vločky
1/2 hrnčekov
pohánková múka
1 ks
banán
6 PL
biely jogurt
10 PL
mlieko
1 PL
kypriaci prášok do pečiva
2 PL
pomleté ľanové semienka
1 ČL
mletá vanilka
štipiek
soľ
1 PL
sirupu z agáve alebo rozpusteného medu

postup

1.
Pomlela som si ľanové semienka na mlynčeku na mak a zmiešala s múkou, práškom do pečiva a štipkou soli. Do zmesi som pridala jogurt, mlieko, agáve sirup, vanilkový extrakt a popučený banán. Husté lievancové cesto som upiekla na kokosovom oleji. Sú výborné. Môžete servírovať so škoricou, ja som si pridala ešte hrušky.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...
Domáce sushi
Japonská klasika - Sushi!
Japonská klasika - Sushi!
Sushi je jedlo, ktoré ponúka množstvo variácií, farebných kombinácii a je založené na tom, že chute surovín sa...