Pridať recept

Cestoviny s paradajkami a hubami

4
porcie
50
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 PL
olivový olej
240 g
šampiňóny
3 strúčiky
cesnaku
200 g
lúpané paradajky
1 kocka
kurací vývar
500 ml
voda
1/2 hrnček
smotana na varenie
1/2 hrnček
strúhaný parmezán
250 g
cestoviny

postup

1.
Na rozpálenom oleji opražíme na tenké plátky nakrájané huby a prelisovaný cesnak. Pridáme lúpané paradajky a zmes varíme na miernom ohni. Vo vriacej vode rozpustíme kocku bujónu a vývar primiešame do omáčky. Pridáme smotanu, parmezán a necháme ho rozpustiť.
 
2.
Medzitým vo vriacej vode podľa návodu na obale uvaríme cestoviny al dente. Scedíme ich a vložíme do hustej omáčky. Premiešame a podávame teplé. Do tejto omáčky nepridávame už soľ, pretože by mala byť slaná z bujónu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať