Pridať recept

Zemiakové špirály

ingrediencie

1 ks
zemiaky
podľa chuti
soľ
podľa chuti
olej na vyprážanie

postup

1.

Z ošúpaných zemiakov pomocou vrtáčika vykrojíme špirály.

 
2.

Vložíme ich do rozohriateho oleja a za občasného potrasenia nádobou pomaly pražíme domäkka.

3.

Nakoniec špirály posolíme a ihneď podávame s kečupom alebo s tatárskou omáčkou.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Obezita tucne jedla fastfood hamburger hranolky
Do fast foodov chodia na Slovensku bohatší ľudia a študenti
Návštevníkmi reštaurácií s rýchlym občerstvením sú skôr ľudia s mesačným platom nad 1 500 eur. Do...
Kuracie nugetky
Domáce chuťovky ako z rýchleho občerstvenia: Poctivé a o niečo zdravšie
Pri obhajovaní závislosti na jedle z rýchleho občerstvenia dokážeme prekvapivo rýchlo vymýšľať nové...