Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Černicová bábovka

dorisa
dorisa
12
porcií
50
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

250 g
polohrubá múka
200 g
cukor práškový
100 g
tuk na pečenie maslo
100 ml
mlieko
3 ks
vajce
1 ks
kypriaci prášok do pečiva
200 g
černice kompót
podľa chuti
tuk a múka na vysypanie formy, cukor na posypanie

postup

Bábovka s ovocím nikdy neurazí.
3.
Pridáme múku s kypriacim práškom, mlieko, vymiešame cesto.
5.
Obalíme ich v detskej krupici, alebo v hrubej múke. Pridáme ich do cesta. Zľahka premiešame, aby sa nerozpadli.
6.
Pripravíme si bábovkovú formu, vymažeme a posypeme hrubou múkou. Cesto dáme do formy.
7.
Pečieme vo vyhriatej rúre na 180 stupňov. Po upečení bábovku dáme von z formy, ja mám uzavierateľnú.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...
Čaj z bazy čiernej
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Tento všadeprítomný a všeobecne známy ker, niekedy až strom, skrášľuje svoje okolie až dvakrát do roka. Najprv na jar,...