Pridať recept

Hydinové mäsové placky

4
porcie
45
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

300 g
mleté hydinové mäso
3 strúčiky
cesnaku
150 g
červená paprika
2 ks
cibuľa
1 ks
zemiak
1 ks
vajce
1 PL
strúhanka
1 KL
majorán
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
trochu
olej

postup

1.
Mleté mäso dochutíme soľou, korením a majoránom. Pridáme nadrobno nakrájanú umytú papriku, cibuľu, prelisovaný cesnak, nastrúhaný zemiak a vajíčko. Zmes poriadne premiešame a zahustíme strúhankou.
 
2.
Zo zmesi formujeme placky, ktoré vyprážame v panvici na rozpálenom oleji z oboch strán do zlatista.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať