Pridať recept

Palacinky z ryžového nápoja a pomarančovej kôry

Palacinky z ryžového nápoja a pomarančovej kôry
Zdroj: Alpro

ingrediencie

300 ml
ryžový nápoj Alpro
1 ks
vajce
200 g
polhrubá múka
1 ks
pomaranč
1 ks
Alpro dezert Speculoos
2 ks
hruška
200 ml
biele víno
1 ks
celá škorica
100 g
cukor

postup

1.
Ryžový nápoj, vajce, múku a nastrúhanú kôru z jedného pomaranča dôkladne premiešajte, kým nevznikne hladké palacinkové cesto.
 
2.
Na strednej teflónovej panvici pečieme palacinky na troške oleja.
3.
Olúpané a vykôstkované hrušky nakrájame na mesiačiky alebo 2 cm kocky. Víno, cukor a škoricu necháme povariť v hrnci kým sa nevyparí alkohol. V tejto várke povaríme hrušky zhruba 4 minúty. Necháme v chladničke cez noc vychladiť. Podávame s palacinkami plnenými Alpro Speculoos dezertom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Baklazan
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.